Jutarnja banana dijeta – lak način za gubitak suvišnih kilograma. 5 kg manje za dvije nedelje – to je realno

| Maj 15, 2019 | 0 Comments

 

Nakon što je u Japanu izašla knjiga o dijeti sa bananama, počeo je pravi banana-bum! U ovoj knjizi je opisana realna priča Japanca Hitoši Vatanabe, koji je pomoću ove dijete izgubio 18 kilograma za samo par mjeseci. Zašto je ova dijeta postala toliko popularna? Vatanabe tvrdi da je za gubitak suvišne težine potrebno samo zamjeniti uobičajen doručak sa bananama sa mlakom vodom, piše portal uspesnazena.com!

PHOTO:pixabay

Hitoši Vatanabe (Hitoshi Watanabe) kaže da kombinacija banana sa vodom sobne temperature, dovodi do ubrzanja metabolizma, zato čovjek koji se pridržava ove dijete, za ručak i večeru može jesti sve što želi, ali i dalje će gubiti suvišne kilograme.

Takođe, nezrele banane sadrže otporni skrob, zbog kojeg se mi osjećamo sitim. Kao rezultat, proces sagorjevanje masti je još intenzivniji, 30% brže, nego pomoću tradicionalnih metoda. A voda, sobne temperature poboljšava varenje, i smanjuje osjećaj gladi.

Dijeta je veoma jednostavna. Pravila jutarnje banana-dijete:

Doručak je sačinjen samo od banana i vode.
Možete pojesti jednu veliku ili 2 banane srednje veličine. Bitan momenat: banane moraju biti svježe i ne sasvim zrele, a voda sobne temperature.

Ručak i večera: svi ostali obroci su uobičajeni. Ipak, preporučljivo je da se pridržavate nekoliko jedostavnih pravila, koja će vam pomoći u gubljenju suvišnih kilograma u toku ove dijete:

NASTAVAK PROCITAJTE NA SLEDECOJ STRANICI

Stranice: 1 2

Kategorija: Recepti

loading...

About the Author ()

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close